0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUDNICA KRAJ JOŠANICE: Novi Pazar zaustavio nalet Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.14 u 15:00

U paklenoj atmosferi u gradu kraj Jošanice, Novi Pazar i Partizan igrali su nerešeno 1:1 (0:1) u derbiju 14. kola Jelen Superlige.

A u kakav je to bio meč. Dugo nismo gledali uzbudljiviju utakmicu na srpskim terenima, od golova preko promašaja do poništenog gola i crvenih kartona. Svega je bilo u Novom Pazaru uz naravno paklenu atmosferu na tribinama i naravno incidente. Ali, krenimo redom.

Partizan je poveo već u trećem minutu kada je posle korenera Živkovića, sam u petercu domaćeg tima bio Danko Lazović i pogodio za 1:0. Nastavio je Partizan da melje na stadionu kraj Jošanice i da je kojim slučajem teren bio bolji, ko zna koliko bi Beograđani vodili. Najveću šansu da udvostuči prednost lidera na tabeli imao je Škuletić, ali je on u 24. minutu sa pet metara promašio ceo gol.

I na početku drugog poluvremena Partizan je imao stopostotnu šansu. Živković je u 49. minutu izašao sam pred golmana Novog Pazara, ali je ovaj izašao kao pobednik. U 72. minutu dogodila se sporna situacija. Centrirao je Marković, Volkov šutirao glavom, postigao gol, ali ga je arbitar Glođović poništio zbog ofsajda. U tim trenucima zbog protesta isključen je trener crno-belih Marko Nikolić.

U 78. minutu Kecap je centrirao sa desne strane, a Branko Ilić je postigao autogol za konačnih 1:1. Do kraja meča domaćin je igrao sa igračem manje pošto je u isključen Miloš Tintor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter