0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

FK NOVI PAZAR: Nikolić vređao, psovao i pretio sudijama!

Objavljeno: 30.11.14 u 22:18

Generalni sekretar fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać izjavio je da je na prvenstvenoj utakmici protiv Partizana skoro sve proteklo u najboljem redu.

– Skoro sve je proteklo u najboljem redu, sem nekoliko ispada pojedinaca za koje od policije tražimo da ih pronađu i procesutiraju, jer štete svima nama. Ali, to nije razlog za alibi trenera Partizana Marka Nikolića koji na sve moguće načine pokušava da opravda svoj neuspeh u Pazaru. Pre nego što je došao na stadion pretio je da će povući ekipu sa terena ako ga neko bude vređao, a od samog početka provocirao je i sudije i publiku – rekao je Korać, a prenosi Tanjug.

Nikolić je tokom današnje utakmice u nekoliko navrata vređan sa tribina, a u poslednjih 20 minuta dobio je crveni karton zbog prigovora sudiji posle poništenog gola Vladimira Volkova zbog ofsajda.

– Nikoliću je sve krivo i ništa ne valja u Novom Pazaru jer nije uspeo da savlada našu ekipu. Naša publika je aplauzom pozdravila velikog čoveka i fudbalera Sašu Ilića, što dokazuje da prepoznaju prave vrednosti. Tražićemo od Disciplinske komisije FSS da kazne Nikolića koji je nakon utakmice psovao srpsku majku sudijama i pokušao fizički da se obračuna sa njima – kazao je Korać.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter