2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Nisam zadovoljan, ĐURĐEVIĆ: Kod nas nema prvotimaca

Objavljeno: 29.11.14 u 21:16

Posle još jedne veoma slabe partije njegovih izabranika trener Crvene zvezde Nenad Lalatović na konferenciji za medije je iskreno priznao da nije zadovoljan igrom, ali je pronašao opravdanje u kadrovskim problemima.

– Ne mogu da budem zadovoljan igrom. Istina je da smo imali i kadrovskih problema pred ovaj meč, ali su zato neki mladi igrači dobili šansu, a na njima je da je svaki put maksimalno iskoriste. OFK Beograd je postigao gol iz naše greške, ali dobro je što smo mi uspeli brzo da se vratimo. U sledećem meču koji nas očekuje u Lučanima moramo da odigramo mnogo bolje, jasan je bio mladi stručnjak.

Na pitanje zbog čega je iz tima izostavljen Aleksandar Kovačević Lalatović je odgovorio:

– Hteo sam da pružim šansu nekom maldom igraču odnosno Grujiću i to je jedini razlog.

S obzirom da za ovaj meč nije mogao da računa na Rakića i Jovića očekivalo se da meč počne Despotovića pa se postavlja pitanje zbog čega trener nema poverenje u njega.

– Nije da nemam poveranje, nego sam hteo da probamo da igramo bez špica sa tri brza igrača. Da nemam poverenja da li mislite da bih ga ubacio u drugom poluvremenu kada je odlučio pobednika, objasnio je Lalatović.

Za trenera OFK Beograda od strane novinara nametalo se logično pitanje, a to je zbog čega je sastavio tim bez pet standardnih prvotimaca, na šta je on kratko odgovorio.

– U OFK Beogradu ne postoje standardni prvotimci, svi su nam podjednako važni i svi se bore za boje kluba kada se to od njih traži.

hotsport.rs – K. K.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Lalatovicu ajde si ti polako potrazi neki drugi klub. Sa tobom Zvezdina igra je katastrofalna, jedva postizu golove, a da nije slucajno Despotovic dao gol za pobedu da li bi i tada kukao kako se OFK previjao na terenu i branio i tako opstruisao Zvezdinu odlicnu pariju. Ama bre jos u tunelu treba da bude 2:0. Kada to shvatis onda probaj ponovo da budes trener Zvezde a do tada dovidjenja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter