0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ O NOVOM PAZARU: Ne smemo da dozvolimo da četvrti put ne pobedimo

Objavljeno: 28.11.14 u 19:18

Trener Partizana Marko Nikolić ne slaže se sa odlukom čelnika Superlige da crno-beli u nedelju u Novom Pazaru gostuju bez podrške svojih navijača.

– Ako u svojoj zemlji nismo u mogućnosti da organizujemo jedan derbi, uz pristutvo navijača obe strane, onda ne znam čemu se igra fudbal u Srbiji. I Prethodna utakmica Novopazaraca protiv Voždovca je bila odložena, a tu je bila manja tenzija. Malo sam ispratio kakva se tenzija sada stvara i na kraju je epilog da mi igramo bez navijača. Neko nam oduzima mogućnost da imamo podršku. Mi nismo, niti možemo da budemo krivi, a kažnjeni smo. Probaćemo da to okrenemo u svoju korist – rekao je Nikolić.

Partizan u Novom Pazaru gostuje dva dana posle poraza od Totenhema.

– Sad moramo da izvučemo poslednje atome energije za pobedu i dobar završetak. Cilj je da odbranimo tih šest bodova prednosti. Zna se da Partizan u ligi do sad nije pobedio u Novom Pazaru. Teško je gostovanje, sad još pojačano nekim tenzijama koje nemaju mnogo veze sa sportom. Nema prostora za izgovore – poručio je Nikolić.

Šef struke crno-belih ističe da očekuje da se u tim vrati Nikola Drinčić.

– Ubeđen sam da će Drinčić biti zdrav, uz jos dve promene u timu verujem da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Ovo je možda najvažnija utakmica za nas u prvom delu prvenstva, ne smemo sebi da dozvolimo da četvrti put ne pobedimo u Novom Pazaru –  jasan je Nikolić.

Novopazarci su zadržali najveći deo igrača od prošle sezone, a dosta toga dobrog doneo iskusni trener Milorad Kosanović.

To je dobra ekipa i prošle godine je igrala izvanredno. Ostala im je okosnica, oni su domaćinska ekipa, koja je slabo startovala ove sezone, ali dolaskom Kosanovića dobila je preko potrebno samopouzdanje. Nisu igrali prošlo kolo na Voždovcu, imali su dugačku pauzu, za razliku od nas. Videćemo ko će se bolje da se snađe, vreme je da Partizan pokažemo svu svoju snagu –  zaključio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter