0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEČASTIVE SILE: Rakić tvrdi da je neko prokleo napadače Zvezde

Objavljeno: 24.11.14 u 21:37

Fudbaleri Crvene zvedze nikako ne uspevaju da poprave realizaciju, napadači su neefikasni, a o vezistima i da ne govorimo. Međutim, izgleda da je Đorđe Rakić shvatio o čemu se radi.

– Neko nas je prokleo, bacio je neke čini. Tim rečima sam komentarisao onu prečku u Kragujevcu, jer drugog objašnjenja više nemam. Nikad mi se ovo nije dešavalo u karijeri. Da li je posredi pritisak, nesreća ili nešto treće, ja to ne znam. Često kažu da sreća treba da se zasluži, a ja više ne znam šta pogrešno radim. Dajem maksimum i na treninzima i na utakmicama. Prethodne nedelje sam radio završnicu, od deset šuteva devet sam pretvarao u gol. Na utakmici – prokletstvo, rekao je Rakić u izjavi za Novosti.

Iskusni centarfor ne želi poput nekih da se izvlači na loše terene, zatvorenu igru protivnika, visoku travu, loptu koja nije baš po standardima…

– To je izlizana priča. Koliko god su tačne priče o našoj slaboj igri, mi stvorimo četiri-pet zicera. Ja sam u poslednjih pet mečeva imao na svakom po jednu-dve kolosalne prilike i sve sam promašio. Volja i želja postoje, teško je psihički izdržati pritisak kad te neće. Kad lopta pogodi prečku to je pitanje santimetara. Pomiriti se sa tim je možda i teže nego preživljavati sve to. Nadam se da će doći bolji dani, rekao je između ostalog prvi napadč tima Nenada Lalatovića.

Rakić naravno nije želeo da iznosi „prljav veš“ iz svlačionice pa je odbio da odgovori na pitanje o promeni kapitena odnosno zbog čega traka više nije u vlasništvu Nikole Mijailovića. Takođe je otkrio da nema nameru da beži iz Zvezde tokom zime bez obzira na ponude koje ima, ako sam tvrdi. Nada se Rakić da bi Zvezda uprkos velikom zaostatku za Partizanom mogla da ispliva iz problema pošto je u sličnoj situaciji bila i prošle godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter