0
Domaći fudbal

JSL: Partizan overio jesenju titulu, Grobari odali počast preminulim navijačima (VIDEO) (FOT0)

Objavljeno: 23.11.14 u 18:59

Partizan je jesenji šampion! Crno-beli su u 13. kolu Jelen Superlige Srbije sa 3:1 savladali Napredak, golovima Lazovića, Branka Ilića i Škulertića, a jedini pogodak za goste postigao je Ndijaje.  Izabranici Marka Nikolića iskoristili su šansu posle kiksa Crvene zvezde u Kragujevcu i remija bez golova sa Radničkim i večeras pobedom nad Kruševljanima overili jesenju titulu.

Partizan je napadao celo prvo poluvreme. Šanse su se ređale, Volkov, Drinčić, Škuletić je u 21. minutu zatresao prečku. Međutim, nedugo zatim ono što nije uspelo Petru Škuletiću jeste drugom strelcu Partizana, Danku Lazoviću. Iskusni internacionalac je asistenciju Ninkovića pretvorio u gol.

Škuletić je u 40. minutu dobio dobru loptu, ali je Ndijaje uspeo da interveniše.  Tri minuta kasnije isti igrač je šutirao pravo u golmana gostiju. Na odmor se otišlo sa rezultatom 1:0.

Crno-beli su pokušavali da povećaju prednost, to nisu uspeli u finišu prvog poluvremena, a nisu ni u 61. minutu. Marković je lepo uposlio Ninkovića, koji je izbio sam ispred golmana, ali je rezultat ostao isti.

Domaćin je do drugog gola došao u 72. minutu, posle centaršuta Volkova loptu je u mrežu smestio Branko Ilić.

Nisu se tu zaustavili domaći igrači, a posebne ne takav strelac poptu Petra Škuletića. Škuletić je u 86. minutu postigao 12. prvenstveni pogodak.

Opustili su se malo domaći, a Kruševljani su to uspeli da kazne u nadoknadi vremena, strelac je bio Ndijaje.

Navijači Partizana, njih oko 3.000, nisu zaboravili ni svog tragično nastradalog navijača Nemanju Antića, ali ni dešavanja na košarkaškoj utakmici u Istanbulu, pa su zapalili zastavu Galatasaraja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sastav

Partizan: Lukač, Ilič, Ćirković, Stanković, Volkov, Ninković, Drinčić, Marković, Ilić, Lazović, Škuletić.
Napredak: Popović, Cvetković, Frimpong, Janičić, Urošević, Stanojević, Lazić, Gobeljić, Trujić, Ndijaje, Božović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter