0
Evropske lige

NIŠTA OD ANGAŽMANA: Bajern bez dogovora s Kedirom

Objavljeno: 21.11.14 u 09:21

Fudbaler madridskog Reala, Sami Kedira, nije postigao dogovor sa ekipom Bajerna iz Minhena i neće se pridružiti četi Pepa Gvardiole.

Tokom prethodnog dana u javnosti su se mogle čuti spekulacije o tome da će Sami Kedira u zimskom prelaznom roku pojačati tabor bavarskog giganta.

Kao što je poznato, reprezentativac „Pancira„, koji se oporavio od teške povrede ligamenata, bori se u timu Reala za mesto na sredini terena, ali Karlo Anćeloti više poverenja ima u neke druge igrače, pa se Nemac našao na rubu odlaska iz kluba.

– Apsolutno nema ničega u toj priči. Sve to su samo nagađanja i medijske spekulacije za kojima nije bilo ni osnova ni potrebe – rekao je direktor medija Bajerna Markus Hervik.

Španski mediji su ranije javili da Real nemačkom fudbaleru neće ponuditi novi ugovor, a aktuelni mu ističe na kraju ove sezone.

Kedira je u julu 2010. godine iz Štutgarta prešao u Real, gde je bio redovni prvotimac dok je ekipu predvodio Žoze Murinjo, ali ga je u dobrim partijama omela teška povreda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter