0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TOLE PRELOMIO: Ćurčić ostaje selektor reprezentacije Srbije

Objavljeno: 20.11.14 u 11:02

Kako stvari stoje, selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije i VD selektor A tima, Radovan Ćurčić, ostaće na mestu selektora seniorskog sastava „Orlova“, odlučeno je u FSS.

Nakon što je Srbija savladala Grčku i uspešno se oporavila od nok-dauna u kojem se našla posle susreta sa Danskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, predsednik FSS Tomislav Karadžić odlučio je da na mestu selektora ostavi Radovana Ćurčića, piše Kurir.

Kao što je poznato, Karadžić nije putovao sa ekipom na Krit, ali je od svih onih koji su na licu mesta i bili, čuo sve afirmativno vezano za Ćurčića. Prema podacima Kurira, najvažniju ulogu u odluci Karadžića odigrali su sami igrači koji su želeli da Ćurčić ostane na klupi Srbije.

– Voleo bih da Ćurčić bude selektor jer je mlad, ambiciozan i dobro nas poznaje. Mislim da smo s njim dobili opciju za narednih 10-15 godina ako budemo pametni – poručio je Matić.

Ništa drugačije mišljenje nema ni Matićev saigrač i iz dresa reprezentacije i iz dresa Čelsija, kapiten Bane Ivanović:

– Definitivno zaslužuje šansu. Javnost bi trebalo da ima strpljenja i da ga podrži na ovom putu – smatra Ivanović.

Ipak, kako se trenutno vodi ljuti rat između Zvezdana Terzića i Tomislava Karadžića i kako je situacija u FSS krajnje labilna, nije isključena mogućnost da predsednik Karadžić ubrzo napusti tu funkciju. U tom slučaju, pokazala je praksa, i čitav tim njegovih saradnika među kojima je i selektor verovatno će dobiti kartu u jednom pravcu…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter