0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BISERI RASUTI: Da li će Partizan ostati bez Pantića?

Objavljeno: 20.11.14 u 23:52

Mladom 18-godišnjem vezisti Danilu Pantiću u junu ističe ugovor sa crno-belima, a ako uskoro ne potpiše novi Partizan će biti primoran da ga proda u januaru ili izgubi u junu.

Pričalo se o milionaima Juventusa i Benfike, a stiglo se do bojazni da „parni valjak“ neće zaraditi ni dinara od supertalentovanog reprezentativca Srbije. Naime, Danilo Pantić je sa Partizanom potpisao ugovor na godinu dana koji isitiče u junu sledeće godine. Do tog ugovora uprava crno-belih je došla uz mukotrpne pregovore sa igračem, koji je i tada tvrdio da želi da dugo nosi crno-beli dres. Pre dva meseca je najavljena revizija ugovora i potpisivanje novog, ali do danas do toga nije došlo, niti ima naznaka da će se i dogoditi.

Ako Partizan do januara ne produži ugovor sa Pantićem, on če odmah posle Nove godine steći pravo da kao slobodan igrač potpiše za bilo koji klub u kome bi Partizan dobio minimalnu svotu novca na ime razvoja igrača. Postoji i druga opcija, po kojoj bi se igrač i Partizan dogovorili da tim iz Humske proda Pantića za neku daleko manju cifru od realne na tržištu. Šta će se dogoditi videćemo u narednih mesec dana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter