0
Evropske lige

MA KAKAV BLEKPUL: Žigić se vraća u Birmingem kao spas u poslednji čas?!

Objavljeno: 18.11.14 u 14:08

Taman kada su svi pomislili da će se Nikola Žigić skrasiti u Blekpulu, jer je primećen da trenira sa njima, viski napadač bi mogao ponovo da navuče dres Birmingema.

Englezi pišu da je  Žigić ponovo počeo da trenira sa klubom u kojem je proveo prethodne četiri sezone. Izgleda da novi menadžer Plavaca, Geri Rouvet, upravo 34-godišnjeg napadača vidi kao spas u poslednji čas.

– On je slobodan igrač i vrlo sposoban napadač. Svestan sam koliki je doprinos dao klubu u prethodne četiri godine. Imali smo razgovor i pozvao sam ga da trenira sa nama. Za sada samo želimo da spojimo lepo i korisno – pogledaćemo u kakvoj je formi, da li je raspoložen da se vrati, jer u klubu je kompletno novo rukovodstvo – rekao je Rouvet.

Birmingem se posle 17 odigranih kola nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli. Podsetimo, Žigić je u poslednjoj utakmici prethodne sezone postigao pobedonosni pogodak protiv Boltona, koji je Birmingemu doneo opstanak u Čempionšipu, a i prvi trofej posle 48 godina. Bio je to pehar Liga kupa 2011. godine. Ipak, srpski internacionalac je u jednom trenutku primao čak 60.000 funti nedeljno zbog sumanutog ugovora, a Plavci se nalaze u velikoj finansijskoj krizi…

– Nikola je svestan u kakvim finansijskim problemima se nalazi klub. Ali, on želi da ostane u Engleskoj i igra fudbal ovde. Uz to, siguran sam da mu Birmingem jako znači. Za sada je situacija takva, videćemo da li će ses nešto menjati u budućnosti –  zaključio je Rouvet.

Na zvaničnoj anketi čak 90 odsto navijača Birmingema glasalo je za povratak bivšeg igrača Crvene zvezde, Santandera i Valensije – piše MicartSport…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter