Ekipa Partizana traga za novim predsednikom i novim članovima izborne skupštine, ali u međuvremenu: u Humskoj je okrenut novi list.

Naime, direktorka Partizana Snežana Filipović izjavila je da će fudbaleri crno-belih u narednom periodu imati stručnjake iz sedam oblasti kako bi se edukovali, prenosi Kurir.


Upravo zbog toga obezbeđeni su časovi iz engleskog jezika kod magistarke Ane Petrović, predavanja će biti i kod psihoterapeuta Mirjane Radovanović, a među stručnjacima koji će učiti igrače biće i profesor, doktor ginekologije, Radomir Ančić, nutricionista Branka Mirković ali i stilista Ašok Murti i urednik lista Skandal Ivan 

– Cilj edukacije je rad sa stručnjacima iz oblasti psihologije, novinarstva, medicine, engleskog jezika i mode kako bi naši fudbaleri na što lakši način uspeli da se nose i sa segmentima koji su van fudbalskog terena – istakla je Snežana Filipović.

Lepa direktorka crno-belih je dodala da će od stiliste učiti na koji način bi trebali da se odevaju na konferencijama za medije:

– Od Ašoka Murtija prvotimci će čuti kako bi trebalo da se oblače kad odlaze na konferencije za medije, kako na sportska dešavanja, a kako u pozorište. Urednik lista Skandal Ivan Vuković govoriće im o tome kako da izbegnu medijske skandale, paparaco fotografije i tabloidne tekstove. Biće i predavanja na temu seksualnih odnosa, polno prenosivih bolesti i slično – podvukla je Snežana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.