1
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

GOLGETER SE VRAĆA NA TOPČIDER: Peđa Mijatović spreman da pomogne Partizanu

Objavljeno: 17.11.14 u 09:43

Dan izborne skupštine u Partizanu je sve bliži, a jedan od najboljih fudbalera u prethodnih dvadesetak godina koji je ponikao u Humskoj, Peđa Mijatović, ima želju da pomogne bivšem klubu.

Bivši golgeter Partizana, Valensije, Reala iz Madrida i Fiorentine, takođe i nekadašnji sportski direktor „Kraljevskog kluba„, Peđa Mijatović, smatra da je crno-belima potrebno da uključe bivše fudbalere u svoj rad kako bi konačno napredovali.

– U upravi Partizana mora da ima mesta za njegove nekadašnje fudbalere koji su ga proslavili: Mirkovića, Petrića, Ćirića, Miloševića i ako bi oni bili u tom rukovodećem timu, apsolutno bih bio za Tumbakovića. Lično, mogu i hoću da pomognem tim ljudima, ali ne mogu da budem predsednik – rekao je Mijatović u izjavi za Sportski žurnal.

Ipak, sam Ljubiiša Tumbaković nedavno je za javnost poručio da se neće kandidovati za mesto predsednika crno-belih.

– Ne znam da li Tumbaković ima ambicija da bude predsednik, ali ako ima, mislim da bi to moglo da bude pravo rešenje – istakao je Mijatović i dodaje da je pre svega premisa angažman bivših proslavljenih igrača Partizana:

– Naravno, Tumbaković u saradnji sa igračima koje sam naveo. Sa Savom Miloševićem, Gordanom Petrićem, Zoranom Mirkovićem, Draganom Ćirićem. U tom slučaju glasao bih za njih! Apsolutno! I naravno, učinio bih sve da im pomognem koliko mogu. Ali, bio bih i kritičan prema njima ukoliko bi radili kako ne treba. Govorim to kao pravi Partizanovac. Ali pošto sam toliko daleko od cele situacije mogu samo da pričam i eventualno dam neku ideju – iskren je Mijatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter