0
Evropske lige

BENFIKA BI SRBINA: Mitrogol je novi Kardozo!

Objavljeno: 17.11.14 u 13:33

Aleksandar Mitrović oduševljava klubove širom Evrope, a slavna Benfika baš u Mitrogolu vidi naslednika Kardoza. Portugalci su sspremni da plate 15 miliona Anderlehtu, navodi list A bola.

Uprava Benfike baš u Aleksandru Mitroviću vidi novog Kardoza, a pošto je Paragvajac letos, posle sedam godina napustio Benfiku, potraga za naslednik uveliko traje.

– Mnogo je klubova zainteresovano za njega, on ima tek 20 godina. Stalno razgovaram sa njim o toj temi, ima i engleskih klubova koji se interesuju, ali on želi da ide korak po korak i u Benfici bi mogao da ima lepu budućnost. U svakom slučaju, on bi tek u junu mogao da promeni klub. Niko me konkretno iz Benfike još nije zvao – rekao je Mitrovićev menadžer Nenad Jestrović.

Mitrogol je bio jedan od najzaslužnijih za prošlosezonsku titulu prvaka Belgije, mnogi prate njegove partije i samo je pitanja kada i gde će otići.
– Benfika je veliki klub, a verujem da je Aleksandar spreman za takve timove. Ipak, nije realno da već sada napusti Anderleht – rekao je Jestrović.

Mitrović je u dosadašnjem toku sezone za šampiona Belgije, Anderleh,t odigrao 20 utakmica i dao 11 golova. Pored Benfike, za srpskog fudbalera interesovanje su još pokazali Atletiko Madrid i Milan…

Podsetimo, Anderleht je Partizanu prošlog leta za Mitrovića dao pet miliona evra, ali je cena Srbina znatno porasla, a i lista klubova koji ga žele…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter