2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KARADŽIĆ U ŠOKU: Neočekivan poraz, videćemo kako dalje

Objavljeno: 15.11.14 u 10:25

Fudbalska reprezentacija Danske održala je sinoć čas fudbala izabranicima Dika Advokata pošto je u Humskoj ulici slavila trijumf rezultatom 3:1.

Poraz reprezentacije Srbije stigao je u trenutku kada se u zemlji dešava udar na prvog čoveka FSS, Tomislava Karadžića, a šokantan rezultat sa meča kvalifikacija samo će delovati kao katalizator svima onaima koji su uvereni da je Tole već odavno „istrošena muštikla“.

– Neočekivan poraz, loša igra… Ništa drugo ne mogu da kažem. Videćemo kako dalje – bio je kratak u izjavi za Sportski žurnal Tomislav Karadžić.

Ništa bolje volje nije bio ni predsednik Partizana Dragan Đurić koji, poput ostalih sedam miliona stanovnika Srbije imao jedino razloga da oseća nezadovoljstvo:

– Loše smo igrali, nemam šta drugo da kažem. Smatram, ipak, da ovaj poraz ne predstavlja kraj kada je plasman na Evropsko prvenstvo u pitanju“, rekao je Đurić za Žurnal.

Osećaj spokoja nisu pokazali ni pristalice crveno-belih. Pravi primer za to vidi se kroz reči nekadašnjeg igrača ovog kluba, reči Dragiše Binića:

– Neshvatljivo. Rastrzana igra posle primljenog gola, samo smo čekali da primimo novi. Nije mi jasno zalaganje… Ovako se ne brane boje reprezentacije. Igrači treba da znaju da su zbog nacionalnog tima napravili ime. To je osnovni problem – pojasnio je Binić.

Srbija nakon ti odigrana kola u grupi I ima samo jedan bod, a slede joj gostovanja u Portugaliji i Danskoj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. pa ljudi da li vi vidite da ovaj Advokat nas namerno j…, kad je i Drule bio selektor igrali smo bolje, muski, sad kao neke p…., a kriv je naravno Karadzic koji ga je doveo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter