1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZBORI U PARTIZANU: Bjeković planira da u klub unese od pet do sedam miliona evra?

Objavljeno: 14.11.14 u 10:10

Kandidat za predsednika FK Partizan, Nenad Bjeković mogao bi u klub da unese od pet do sedam miliona evra ako bude izabran za prvog čoveka crno-belih.

Naime, kako list Sport prenosi jedan deo novca bi bio deo sponzorskih ugovora sa dve firme, do bi drugi deo činila donacija. Time bi Partizan odmah ispunio sve obaveze prema igračima i radnoj zajednici i isplatio sva dugovanja. Takođe, Nenad Bjeković deo novca želi da uloži u poboljšanje uslova na stadionu, kao i trening centru Teleoptik. Ipak, da bi bivši sportski direktor Partizana bio kandidat za predsednika mora da prođe kroz klupske Zborove, koji će se održati od 2. do 10. decembra.

– Aktuelno rukovodstvo postupiće onako kako njemu odgovara, ne mareći pritom da li krši Statut kluba. Neće im biti prvi put da ne ispoštuju pravilnik, činili su to više puta u prošlosti. Doneće za njih odluku, a na njihovim protivnicima je da se bore i da spreče neregularne odluke – istakao je Bjeković za Sport, „plašeći“ se da njegova kandidatura za predsednika neće proći, to jest da će je sprečiti sadašnje rukovodstvo Partizana.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter