1
Evropske lige

NOVAC ŠEIKA: Simeone menja Pelegrinija na klupi Sitija

Objavljeno: 12.11.14 u 10:00

Kako prenose ostrvski mediji, čelnici Mančester Sitija, na čelu sa bogatim šeicima, mogli bi uskoro da odreše kesu i da umesto sadašnjeg menadžera Manuela Pelegrinija angažuju osvajača Primere i vicešampiona Evrope, Dijega Simeonea.

Aktuelni šampion Engleske nalazi se u veoma lošoj seriji pošto je u poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima uspeo tek jednom da oseti sladak ukus trijumfa.

 

Upravo zbog toga klub namerava da se zahvali na saradnji sadašnjem šefu struke, Manuelu Pelegriniju, a na njegovo mesto mogao bi da dođe novi trenerski biser, Dijego Simeone.

 

Nekadašnji reprezentativac Argentine i bivši fudbaler Atletika odradio je fantastičan posao sa „Jorgandžijama“ sa kojima je prošle sezone osvojio titulu u Primeri i stigao do finala Lige šampiona.

 

Prema određenim navodima, jedan od kandidata za mesto novog menadžera „Građana“ je i sadašnji trener BajernaPep Gvardiola.

 

Ipak, prema kalkulacijama engleskih medija, teško je verovati da bi španski fudbalski stručnjak mogao da napusti Bavarce u kojima je postao najplaćeniji trener svih vremena sa platom od 16 miliona evra.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter