0
Fudbal

GUDELJ IMA RECEPT: Daću gol Dancima

Objavljeno: 11.11.14 u 11:24

Zadnji vezni reprezentacije Srbije Nemanja Gudelj, izjavio je da će pokušati da zatrese mrežu fudbalerima Danske u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koji će biti odigran u petak u Humskoj.

Popularni Neno blista u poslednje vreme u holandskoj Erste ligi igrajući za svoj AZ iz Alkmara. U poslednja četiri meča ovaj momak je isto toliko puta bio i strelac za svoj klub.

Kvalitetne igre iz klupskog dresa ovaj momak pokušaće da prense i na travnati tepih stadiona u Humskoj ulici kada u petak bude počeo meč kvalifikacija za EP s Danskom.

– Da, na zadnjh četiri meča u klubu sam postigao četiri gola. Naravno, ukoliko se selektor to bude dopustio, ja ću šutirati i pokušaću da postignem neki gol – kazao je Gudelj danas u Staroj Pazovi na okupljanju reprezentacije razgovarajući sa novinarima HotSporta.

Na pitanje kako je podneo sve ono što se dešavalo nakon incidenta u susretu sa Albanijom, ovaj mladi vezista odgovara:

– Čudno sam doživeo sve to, delovalo mi je kao da je u pitanju neki film. Međutim, mi moramo da prihvatimo tu odluku UEFA, neće nam biti lako to je sigurno. Neće nam biti lako ni u meču sa Danskom jer i njima i nama trebaju bodovi. Danska ima kvalitetan tim, ali to ne umanjuje našu želju za pobedom – naglasio je Gudelj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter