0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

SELIDBA NA VIDIKU: Mihajlović spreman za Inter?!

Objavljeno: 06.11.14 u 20:38

S obzirom na to da su Valteru Macariju dani na klupi Intera praktično odbrojani, po italijanskim medijima kruže priče da će na njegovo mesto Siniša Mihajlović! 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Šefu Sampdorije je naravno san da preuzme neroazure, a prema rečima Gaetana D’Agostina, koji je bio član Fjorentine u isto vreme kada je na čelu kluba iz Toskane bio Mihajlović, Miha je potpuno spreman za to.

– U Sampdoriji šef (Siniša Mihajlović) je dobio priliku da pokaže koliko je dobar trener i da može da vodi ekipu do najviših visina. Budimo iskreni, to nije mogao u Fjorentini. Njemu je bio poveren izuzetno težak i nezgodan zadatak, da nasledi tim Ćezara Prandelija, koji je u to vreme igrao odlično. To je zadatak koji bi svakom treneru teško pao – rekao je 32-godišnji vezista.

Može li da reši problem u Interu?

– Mihajlović je lik koji ima karakater i njegova snaga volje može doneti dobro bilo kom klubu. Naravno, ne želim da kažem da je problem Intera u Macariju. Podsetiću samo da Inter nije ništa uradio otkad je Murinjo otišao, iako su u klubu igrali fudbaleri svetske klase. Jasno je da problem Intera u onima koji dovode igrače, ne u treneru – zaključio je D’Agostino.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter