0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

NIKOLIĆ: Bili smo blizu čuda, BILIĆ: Sviđaju mi se pesme Grobara

Objavljeno: 06.11.14 u 23:17

Nijedan poraz nije dobar, ali ako za nelim bodovima u Partizanu ne bi trebalo da žale to su oni koji su večeras ispušteni u duelu sa Bešiktašem u Istanbulu. Odigrali su crno-beli mnogo bolje nego pre dve endelje u Beogradu, na kraju imali šansu da izbegnu poraz, ali nisu bili miljenici sreće.

– Nisam srećan zbog konačnog rezultata, jer Partizan uvek mora da traži pobedu, bez obzira na ime rivala. Iz tog razloga ne mogu da se kao trener ovog kluba zadovoljavam činjenicom da smo uspeli da postignemo gol, mada u našem timu ima pojedinaca kojima je to dovoljno. Ukupni utisak nije negativan, posebno u poslednjih 20-ak minuta kada su iskusniji igrači doneli jasnu razliku i doneli nam smirenost na poslednjoj trećini terena, rekao je trener Partizana Marko Nikolić na konferenciji za medije, a prenose Novosti.

Mladi stručnjak je podsetio i na svoju izjavu datu uoči meča 4. kola Lige Evrope.

– Pre utakmice sam govorio da bi osvajanje boda bilo čudo i u poslednjim momentima smo bili blizu da do njega i dođemo. Moram da kažem da mi se nije učinilo da je lopta ušla u gol, video sam je baš tamo gde je završila, na prečki. Ne bi valjalo da mi se kao treneru priviđa. Za nešto više u Evropi nam fali i logistika, sveukupno gledano mora dosta toga da se popravi ukoliko želimo iskorak više da napravimo. Za pobedu u ovakvim utakmicama je potrebno biti skoncentrisan svih 90 minuta, istakao je Nikolić.

Trener Bešiktaša Slaven Bilić je pored čestitki na dobroj igri Partizanu objasnio i zbog čega je tražio da mu crno-beli u Istanbul donesu disk grupe JNA.

– Što se tiče muzike ne krijem, volim da ih slušam i zbog melodije i ritma. Obožavam pesme Torcide, grčkih i turskih klubova, a sviđaju mi se i pesme Partizanovih navijača.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter