0
Evropske lige

NE MORAJU DA BRINU: Inter čuva Macarija i Vidića

Objavljeno: 04.11.14 u 20:51

Sportski direktor Intera Pjero Ausilio rekao je da će trener Valter Macari ostati u klubu najmanje do kraja sezone, uprkos tvdnjama italijanskih medija da će uskoro biti smenjen.

vidic-inter-palermo

Macari se našao i na udaru navijača u porazu Parme (2:0), koji su istakli transparent na kome su tražili njegovu smenu i povratak Roberta Manćinija.

– Razlog nešto loših rezultata su problemi sa povredama igrača, ali i nedostatak adekvatnih zamena. Neki fudbaleri su umorni jer redovno igraju i trener za to nema krivicu. Poštujem stav navijača, čak i kad su u manjini, ali Macari će biti trener do juna, a nakon toga analiziraćemo situaciju, rekao je Ausilio za list Telelombardija, a prenosi agencija Tanjug.

Kao mogući naslednici Macarija spominjali su se trener Sampdorije Siniša Mihajlović i Valter Zenga, nekadašnji trener Crvene zvezde.

Ausilio je u istom intervjuu pružio i punu podršku srpskom internacionalcu Nemanji Vidiću koji nije na najbolji način otvorio sezonu u Interu, ali rukovodstvo kluba veruje da će iskusni štoper kako godina bude odmicala biti sve bolji.

Inter se posle 10 kola Serije A nalazi na devetom mestu na tabeli sa 15 bodova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter