0
Fudbal

PREMIJER LIGA BIH: Tuča navijača pokvarila derbi (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.14 u 11:24

U nedelju je, tačnije juče, odigran 104. sarajevski derbi, a pobeda Sarajeva nad Željezničarom 2:1 ostala je u senci incidenata na stadionu na Grbavici.

Derbi-Sarajevo-Tuca

Naiem, sama utakmica je u nekoliko navrata prekidana zbog međusobnog sukoba navijača dva tima, a potom zbog reakcije policije koja je prema oceni pojedinih medija upotrebila prekomernu silu.

Situacija je zakuvana kada su dve grupe navijača počele sa gađanjem bakljama, ali i drugim predmetima, a onda su gosti, navijači koji sebe nazivaju Horde zla, ušle u otvoreni okršaj sa policijom, iz kojeg je nekolicina navijača izašla raskrvavljena. Prema poslednjim informacijama bilo je oko 15 povređenih koji su potražili pomoć u Hitnoj pomoći, ali srećom nije bilo onih čiji je život u opasnosti. Zanimljivo, policija jeste intervenisala, ali niko od navijača oba tima nije uhapšen.  

Sve u svemu, slike viđene na derbiju u Sarajevu jesu one tipične za region, preciznije: za sve zemlje sa eks-Ju podneblja…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter