1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAPITEN RADA POSLE MEČA S ZVEZDOM: Sramota šta se radi

Objavljeno: 03.11.14 u 09:49

Fudbaleri Rada nisu uspeli da u nedelju dana dva puta slome otpor Crvene zvezde pošto su juče pretpreli poraz rezultatom 2:1 na stadionu FK Obilić na Vračaru.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dan nakon utakmice oglasio se kapiten „Branislav Milošević“, Branislav Milošević, koji nije bio zadovoljan sudijskim kriterijumom na navedenom susretu. Naime, on direktno nije želeo da uputi javne kritike na račun sudija, ali je, vešto sakrivši termin „arbitar“ uputio jasne krtike:

– Nismo uspeli da ponovo iznenadimo Crvenu zvezdu i žao mi je zbog toga. Dali smo sve od sebe, ali neki drugi faktori nam nisu dozvolili da ostvarimo bolji rezultat. Mislim da mi, igrači Rada, moramo da budemo malo više zaštićeni u pojedinim situacijima. Sramota je šta se radi – ogročen je Milošević.

Kada je zamoljen da obrazloži da li je time mislio na sudije, kapiten Rada je ostao uzdržan kako ne bi zaradio kaznu disciplinske komisije FSS:

– Nije moje da komentarišem suđenje, ali svi koji su gledali meč mogli su da vide kako smo igrali u nastavku i da u tom peridou Crvena zvezda nije ni šutnula na gol – kazao je Milošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter