0
Evropske lige

IBRAHIMOVIĆ SUMNJA: Ne verujem da ću dobiti Zlatnu loptu

Objavljeno: 31.10.14 u 11:28

Jedan od najboljih fudbalera planete, napadač Pari Sen Žermena, Zlatan Ibrahimović, sumnja da će on dobiti Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg igrača, u izboru FIFA.

Zlatan-Ibrahimovic-PSG

Reprezentativac Švedske našao se na spisku kandidata FIFA među 23. igrača koji su nominovani za Zlatnu loptu. Zlatan veruje da je iza sebe ostavio najbolju sezonu u karijeri, ali je naveo da će ga Zlatna lopta verovatno zaobići zbog činjenice da je propustio Mundijal u Brazilu.

– Veoma sam zadovoljan svojim igrama u prethodnoj sezoni, moj cilj je da svake godine napredujem i igram sve bolje. Međutim, nisam nastupio na Mundijalu u Brazilu i teško da mogu do priznanja FIFA. Nekoliko odličnih fudbalera igralo je u Brazilu i zbog toga imaju veće šanse od mene – rekao je Ibrahimović.

On je dodao da će, uprkos tome, nastaviti da pokušava da dobije ovo priznanje FIFA. Ibrahimović je „Svecima„, praktično, doneo titulu pošto je u prvenstvu Francuske postigao 41 gol i bio najbolji strelac.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter