1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPROT

TERZIĆ LIKUJE: Pa ovi u FSS pojma nemaju

Objavljeno: 28.10.14 u 20:23

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio je tokom dana da će na narednoj sednici Skupštine biti pokrenuto pitanje smene Zvezdana Terzića sa mesta predsednika Zajednice Superligaša s obzirom daje vršiocu dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde izrečena šestomesečna kazna zabrana obavljanja svih funkcija u fudbalu.

FOTO:STARSPROT
FOTO:STARSPROT

Nije trebalo da prođe mnogo vremena kako bi se ovim povodom oglasio alfa i omega crveno-belih.

– Pa ovi u FSS pojma nemaju. Ja sam zbog obaveza u Crvenoj zvezdi ostavku podneo još 1. oktobra i do Skupštine i izbora novog predsednika ovlašćenja sam preneo na potpredsednika Dragana Simovića. Termin održavanja Skupštine će u sladu sa Statuom odrediti vršilac dužnosti predsednika Zajednice Superligaša, a ne Tomislav Karadžić, rekao je Terzić u izjavi za agenciju Beta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Kakav je to manipulator,pogledajte njegov interviju na sos kanalu 22 oktobra gdje je najavio da će napustiti zajednicu superligaša,a sad kaze da je podneo ostavku 1.10.I sad će oni veliki navijači sns zvezde da likuju,pogledajte njegovu izjavu od 22 i videćete o kakvom se prevarantu radi. ČOVEČE POŠTUJ ZAKONE NISI MOGAO NI DA BUDEŠ PREDSEDNIK ZAJEDNICE(JER NISI PREDSEDNIK NI JENOG KLUBA) SAD LEPO ZABRANITI MU DOZIVOTNO DA UDJE NA STADION.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter