0
Domaći fudbal

ŽIVKOVIĆ POKUŠAO DA NAĐE UZROKE PORAZA, ALI: Ne znam šta se desilo u Jagodini!

Objavljeno: 27.10.14 u 16:15

Crno-beli trijumfalni niz na domaćoj sceni prekinut je u Jagodini. Partizan je poražen sa 1:0, ali to neće ostaviti posledice na tab eli ako se savlada OFK Beograd i Vojvodina. 

andrija-zivkovic-1378152658-360525

Vezista Andrija Živković nije mogao da objasni zašto su crno-beli odigrali loše u Jagodini.

– Primili smo gol početkom drugog poluvremena, na koji nismo uspeli da odgovorimo na pravi način. Doduše, imali smo šanse, pogodili smo i stativu, ali smo na kraju poraženi – rekao je Živković.

Da li je razlog igranje na tri fronta i umor igrača?
– Ne znam, mi treniramo svaki dan i svaki put idemo na pobedu, bilo ko da je preko puta. Normalno je da ima malo umora, možda nas je i to stiglo, ali možda i nije. Ne znam šta se desilo u Jagodini i ne umem da objasnim zbog čega smo poraženi.

Da je bio na poziciji trenera šta bi Andrija promenio u jučerašnjem meču?

– Gledao sam prvo poluvreme sa klupe za rezerve i da sam trener, ocenio bih našu igru u tom delu, ali pošto nisam, ne bih da govorim na tu temu. Pred nama su dve bitne utakmice i dobro je što je raspored zgusnut, jer ćemo i protiv OFK Beograda i protiv Vojvodine igrati na tri boda i nadam se vratiti na pobedničke staze.

Andrija Živković je zajedno sa klasićem iz generacije 1996. i uz prisustvo direktora omladinske škole Momčilom Vukotićem danas promovisao predstojeći zimski kamp Partizana, koji će se od 10. do 17. januara održati u Baru. Polaznici će imati priliku da treniraju i programu trenera iz omladinske škole crno-belih.
– Kamp ima dva cilja. Prvi je promocija kluba ne samo u Srbiji nego i u Crnoj Gori, a drugi želja da u Baru pronađemo talentovanu decu, koja će jednog dana zaigrati za Partizan i nastaviti putem kojim su se razvijali Lazar Marković, Aleksandar Mitrović i Nikola Ninković, koji su kandidati za izbor ’zlatnog dečka’ Evrope u ovoj godini – rekao je Momčilo Vukotić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter