3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

POTPRESEDNIK FSS: Karadžić preuzima Crvenu zvezdu

Objavljeno: 25.10.14 u 11:03

Prava drama dogodila se tokom jučerašnjeg dana nakon što je UEFA saopštila odluku o prekinutom meču kvalifikacija za EP između Srbije i Albanije.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kao što je poznato, disciplisnka komisija UEFA prelomila je da Srbija dobija tri boda za zelenim stolom, a potom je te bodove i oduzela „Orlovima“ zbog propusta u organizaciji meča.

Nedugo posle toga, u javnosti se pojavio trač da će predsednik FSS Tomislav Karadžić, nezadovoljan odlukom disciplinske komisije, da podnese ostavku na rukovodeću funkciju.

– Da, „istina“ je, predsednik Karadžić je odlučio da podnese ostavku, a razlog je što želi u decembru da se kandiduje za predsednika Crvene zvezde – rekao je popresednik FSS Goran Milanović, listu „Sport“. Naravno, ironično rekao.

– Rekao je da ako pojedinci mogu da sede na dve i više stolica u našem fudbalu, onda i njemu neće biti problem da obavlja više odgovornih funkcija. Na kraju, verujemo da Karadžić poseduje i člansku kartu Crvene zvezde koju je dobio kada je gradio stadion, pa samim tim ispunjava najvažniji uslov u trci za predsednika ovog kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter