0
Evrokupovi

MACARI PREUZEO KRIVICU: Vidić nije pogrešio

Objavljeno: 23.10.14 u 00:01

Iako se italijanska sportska javnost glasno pita šta se dešava sa Nemanjom Vidićem i krive ga za slabe rezultate Intera trener kluba iz Milana Valter Macari preuzima odgovornost na sebe.

macari-zaneti

– Trener je uvek najodgovorniji za ono što se dešava na terenu, pa tako i za način odbrane. Neki ljudi krive Vidića za Kaljehonov pogodak, ali po mom mišljenju on je dobro reagovao, odbio je loptu glavom, ali je imao nesreću da se ona odbila pravo na nogu protivniku. Greška je ukoliko rivala ostavite samog, a ne ovo. Vidić je bio tačno tamo gde je trebalo da bude. Ovo sam morao da kažem zbog onih koji analiziraju utakmice i krivicu svaljuju na one koji nisu krivi, džentlmenski je prokomentarisao Macari.

Podsećamo da se oglasio i srpski internacionalac koji je rekao da se još uvek privikava na Seriju A i da će biti sve bolji kako vreme bude odmicalo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter