0
Fudbal

FILIP KOSTIĆ ODLUČAN: Poštujem Crnu Goru, ali čekaću na Srbiju koliko god da treba!

Objavljeno: 22.10.14 u 16:39

Reprezentacija Srbije ili Crne Gore? Čekanje za poziv u srpskoj, garantovano mesto u startnoj postavi komšija? Filip Kostić (22) nije imao dilemu! 

filip-kostic-dribling

– Nije mi bilo lako da kažem ‘ne’ selektoru Brnoviću, ali odlučio sam da igram za Srbiju. Volim Crnu Goru, tamo se osećam kao kod kuće, imam dosta prijatelja iz Crne Gore i ponosan sam što sam uopšte dobio ponudu da igram u napadu sa igračima svetske klase kao sto su Mirko Vučinić i Stevan Jovetić... Drago mi je što su u meni prepoznali perspektivu i oslonac za budućnost – priča Kostić, koji se uljudno zahvalio komšijama na pozivu.

Odlučio je Filip da ipak čeka na poziv Srbije.

– Međutim, čelnici srpskog fudbala su mi ozbiljno stavili do znanja da u budućnosti ozbiljno računaju na mene i pitanje je dana kada ću dobiti poziv i ostvariti san iz detinjstva, a to je nastup za reprezentaciju Srbije. U meni preovladava veliki patriotizam i ljubav prema svojoj zemlji i spreman sam da čekam koliko god je to potrebno! Na meni je da nastavim da pružam dobre partije i nadam se da će toliko očekivani poziv stići u najkraćem mogućem roku… Uz sve poštovanje prema bratskoj Crnoj Gori, za mene je Srbija broj jedan – kategoričan je Kostić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter