2
Domaći fudbal

NAJBOLJI KLUB U EVROPI JE: Partizan!

Objavljeno: 21.10.14 u 10:10

Fudbalski klub Partizan jedini je u Evropi koji može da se pohvali stopostotnim učinkom u domaćem prvenstvu.

Partizan-FK-Grb

Dugo su crno-beli čelnu poziciju na Starom kontinentu delili sa Juventusom, Videotonom i Hibernijansom. Ipak, ovog vikenda četa Marka Nikolića se osamostalila i trenutno je najbolja po učinku u Evropi. Partizan je na osam utakmica u Jelen Superligi Srbije zabležio isti broj pobeda i osvojio je 24 boda uz gol razliku 24:5.

U trci sa srpskim gigantom posustao je Juventus, koji je u 7. kolu Serije na Siciliji igrao samo 1:1 sa do tada fenjerašom Sasuolom. U nedelju je „ručnu kočnicu“ povukao i Videoton. Mađarski tim je bio veoma uspešan sa deset vezanih pobeda, a potom je na svom bunjištu poražen u derbiju od Debrecina 2:1. Prvi kiks u novoj sezoni napravio je i maltežanski Hibernijans koji je na svom terenu remizirao sa Tarksejnom.

Tako je Partizan postao najuspešniji tim u Evropi, kom u leđa sada gledaju Juventus i Barselona. Ipak, Katalonci takođe drže jedan rekord, osam kola su bez poraza (jedan nerešen ishod) uz neverovatnu gol razliku 22 data pogotka i bez primljenog gola.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

2 Komentara

  1. Ja sam veliki navijac Partizana, ali, budimo realni, pogledajte konkurenciju u Primeri i italijanskoj ligi, pa se onda osvrnite na nasu. Drago mi je da cujem ovakve vesti vezane za klub za koji navijam, ali to se ne moze bas porediti, ako cemo iskreno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter