8
Domaći fudbal

ĐURIĆ ODGOVORIO: Grub napad na mene i Partizan !

Objavljeno: 15.10.14 u 15:29

Povodom dešavanja za vreme i posle meča Srbija-Albanija, koji se igrao na Partizanovom stadionu, oglasio se i Fudbalski klub Partizan i izdao zvanično saopštenje.

Dragan Đurić

– Fudbalski klub Partizan duboko žali zbog događaja na utakmici Srbija – Albanija, izazvanog brutalnom šovinističkom provokacijom gostujuće ekipe. Partizan veruje da je Fudbalski savez Srbije, kao organizator utakmice, učinio sve da se incidenti spreče i umanje i nadamo se da će UEFA to ceniti prilikom donošenja konačne odluke. Nažalost, pojedini mediji su incidente iskoristili za nastavak beskrupulozne kampanje protiv našeg kluba i klupskog rukovodstva – ističu crno-beli.

Tim povodom oglasio se i prvi čovek kluba Dragan Đurić:
– Sinoćnjem meču nisam prisustvovao, niti sam učestvovao u njegovoj organizaciji. Povezivanje mog imena sa ispadom izvesnog Igora Mikića, koga ne poznajem, neistinito je i predstavlja grub napad na mene i Partizan. Očekujem da će autori ove neistine objaviti odgovarajuću ispravku – rekao je Đurić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. МИ НИСМО НИЋИМ ИЗАЗВАЛИ ИНЦИДЕНТ, ПА САМИМ ТИМ УЕФА НЕ МОЖЕ ДА НАС СВРСТАВА У НАЦИОНАЛИСТЕ. АЛБАНСКИ ТИМ ЈЕ УНАПРЕД СПРЕМИО СЦЕНАРИО ДОНОСЕЋИ ТУ НАЦИОНАЛИСТИЧКУ ЗАСТАВУ. АКО ИКОГ ТРЕБА КАЗНИТИ И ИЗБАЦИТИ ЗА ДАЉЕГ ТАКМИЧЕЊА ОНДА ЈЕ ТО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА АЛБАНИЈЕ, КОЈОЈ НИЈЕ МЕСТО У ЕЛИТНИМ ТИМОВИМА, ЈЕР СЕ ПОКАЗАЛА КАО НЕЗРЕЛА ДЕЦА.

    0
    0
    Odgovori
    • Е НЕЋЕ ТАКВИ У ЗАТВОРУ ЈЕР НАША ВЛАСТ СЛУША АМЕРИКУ. МИ НАРОД СМО ТРЕБАЛИ ДА ПРЕДУЗМЕМО ТУ АКЦИЈУ И ОДВЕДЕМО ГА НА НЕПОЗНАТО МЕСТО. МИЛИЦИЈА ОВА НИЈЕ НАША НАРОДНА МИЛИЦИЈА ВЕЋ РЕЖИМСКА. ДА НИЈЕ ТАКО НЕБИ ОВАЈ НА ЛЕП НАЧИН ОТПЕРЈАО ПРЕКО БАРЕ, И ЈОС НАМ СЕ ПОДСМЕВАО. ЈА НЕЗНАМ КАКО МОГУ САДА ТИ МИЛИЦИОНЕРИ ДА ПОГЛЕДЈУ НАМА ОБИЧНОМ НАРОДУ У ЛИЦЕ

      0
      0
      Odgovori
    • МИЛОШЕ НЕ ВРЕЂАЈ. ПАРТИЗАН НИЈЕ АЛБАНСКИ КЛУБ ВЕЋ НАШ СРПСКИ КЛУБ И СТАРИЈИ ЈЕ ОД ЗВЕЗДЕ

      0
      0
      Odgovori
      • Ma opusti se svetlana. Ne obraćaj pažnju na provokacije neukih i mentalno izazvanih… Takvim izjavama stavljaju sebe rame uz rame sa ovima koji su juče vozili onaj dron sa zastavom… Kompleksi su to neizlečivi…

        0
        0
        Odgovori
    • nemogu da shvatim kakvi sve ljudi postoje…kakav si ti covek milose,ti si gori od onih siptara od sinoc….kako samo mozes da vredjas ne samo klub nego i pola srbije…juce si se rodio a ti znas koji je klub odakle,,,tvoja volja za koga navijas a sto nisi navijac partizana ne daje ti za pravo da vredjas…sigurno da ima nekoga iz tvoje porodice da navijaju za partizan nisu valjda svi nastrani…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter