0
Domaći fudbal

SPEKTAKL U BANJALUCI PRIPAO ZVEZDI: Bomba Ristića i naklon Despotovića za pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.14 u 19:08

 Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu banjalučkog Borca u prijateljskom susretu rezultatom 1:2 (1:2).  

Delije Banjaluka

Strelci za crveno-bele bili su Ristić u 12. i Despotović u 32, dok je jedini pogodak za domaće postigao Kostić u 45. minutu.

Prijateljski susret u Banjaluci protekao je u uzbudljivoj atmosferi, ali je prvo poluvreme bilo znatno zanimljivije. Od samog početka ređale su se šanse na obe strane, domaće je predvodio najbolji njihov pojedinac Miloš Žeravica koji je svojim saigračima stvorio dve odlične prilike, ali je golman Kahriman sačuvao svoju mrežu.

Zvezda je u 12. minutu kaznila propuštene šanse kada je Ristić snažnim udarcem sa dvadesetak metara pogodio donji desni ugao za 1:0.

Domaći se nisu predavali, nastavili su sa ofanzivnom igrom, ali je Zvezda imala zrelije šanse za pogodak. Lazović je bio u ozbiljnoj prilici, ali je loše šutirao iskosa sa desne strane. Potom su gosti imalu dobru situaciju četiri na tri, ali se nisu najbolje snašli.

Ipak, posle pola sata igre, Despotović je duplirao prednost Zvezde. Lazović je odlično prošao po desnom boku, a Despotović glavom poslao loptu u drugi ugao.

Kada se činilo da će crveno-beli na pauzu otići sa dva gola prednosti, Žeravica je izveo milimetarski precizan korner, a Kostić sa druge stative matirao Kahrimana.

U drugom poluvrememenu, tempo utakmice je znatno opao, treneri su napravili nekoliko izmena, a promene rezultata nije bilo.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter