0
Fudbal

SUPERKLASIKO: Na potopljenom Monumentalu River izvukao bod porotiv Boke (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.14 u 08:30

U Argentini je u nedelju kasno uveče odigran Superklasiko u kome je River Plata na svom Monumentalu dočekala Boku Juniors i jedva „iščupala“ bod 1:1 (0:1) pred sam kraj utakmice.

Boka i River

Kao što to uvek i biva, kada igraju dva ljuta rivala, u Buenos Ajresu je sve gorelo. Navijači dva kluba su očekivala veliki broj golova i crvenih kartona, kojih nije da nije bilo, ali je rekord ipak oboren po količini padavina iz oblaka. Neverovatna kiša pokvarila je ugođaj na jednom od najvećih planetarnih derbija, ipak to nije sprečilo dva tima da odigraju fanatičan meč.

Boka je povela u 22. minutu. Karizo je izveo prekid sa desne strane na nekih 35 metara, lopta je pala na nogu Magaljana, a ovaj je savladao ukopanog na liniji Braovera.

River je u 45. minutu mogao do izjednačenja. Prvo je u 40. minutu sudija isključio vezistu Boke Fernanada Gaga, a posle svega pet minuta i dosdudio penal za „milionere“. Izveo ga je Rodrigo Mora, ali je loptu poslao nebu pod oblake.

Ipak, igrač više na terenu Riveru se isplatio u 78. minutu kada je Pecela izjednačio na 1;1. Bila je to jedn duga lopta na peterac Boke, štoper „milionera“ je visoko skočio u šutirao glavom, Orion je odbranio, ali na kratko odbijenu loptu ponovo je natrčao Pecela i Monumental je eksplodirao.

„Milioneri“ su do kraja takođe ostali bez jednog igrača pošto je isključen Mori u 83. minutu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter