0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

MLADOST PRETI PARTIZANU: Na terenu će da pršti

Objavljeno: 04.10.14 u 11:04

Ekipa Mladosti iz Lučana sutra od 15:00 sati dočekuje aktuelne vice šampione Srbije, ekipu Partizana. Šef struke lučanskog tima, Nenad Milovanović, najavio je hrabru igru domaćina na ovom meču istakavši da Mladost nema šta da izgubi.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

– Naš adut u tom meču mogla bi da bude rasterećenost, nemamo šta da izgubimo, ali moramo skupo da prodamo kožu. Bitno je da se u lepom svetlu predstavimo kao domaćini, ali van terena, na terenu će sve da pršti. Nadam se da možemo da se suprotstavimo Partizanu – naveo je Milovanović.

Prema njegovim rečima dolazak crno-belih u Lučane predstavlja praznik za sveo ne koje žive u Zapadnoj Srbiji:

– Dolazi Partizan, to je praznik za ovaj kraj, kao što je bio prilikom nedavnog gostovanja Zvezde Borcu u Čačku. O Partizanu ne treba mnogo trošiti reči, bivši naš sampion i osvajač Kupa, jedini predstavnik Srbije u Evropi, ne zna se odakle preti opasnost. Imaju dobar vezni red, odlične napadače, da ne nabrajam pojedince – istakao je Milovanović.

Trener Mladosti istakao je da je u meču Lige Evrope i porazu crno-belih od grčkog predstavnika Astersa video određene nedostatke i rupe u igri beogradskog kluba. Međutim, on je dodao da je upitno može li Mladost da iskoristi te mane Partizana.

Nigerijac u taboru Lučana, Patrik Frajdej Eze, izjavio je da njegovom timu predstoji težak meč i veliki ispit.

– Imamo mnogo tešku utakmicu protiv Partizana koji je najbolja ekipa u Srbiji i višestruki šampion. Spremali smo se da pružimo maksimum i nadam se da će to biti dovoljno. Znamo šta nas čeka, Partizan ima fantasticne igrače – Škuletić, Drinčić, koji mogu da postižu golove na savakom meču. Igraćemo čvrtsto, borićemo se kao tim i videcehmo da li će to biti dovoljno – poručio je Frajdej Eze.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter