0
Fudbal

VERNOST: Humels želi kao Maldini, Toti, Džerard, Mesi…

Objavljeno: 02.10.14 u 15:53

Fudbaler Borusije Dortmund Mats Humels demantovao je da je potpisao predugovor sa španskom Barselonom i naglasio da želi da ostane veran svom klubu kao što su to činili Paolo Maldini u Milanu, Stiven Džerard u Liverpulu, Lionel Mesi u Barseloni, ali i Tomas Miler i Bastijan Švajnštajger u Bajernu. 

mats-humels

– Ako pogledate ono što objavljuju razni mediji, ispada da sam pregovarao sa nekoliko klubova i da sam već potpisao predugovor sa Barselonom. U tome nema ni trunke istine. Nisam planirao da idem bilo gde – istakao je Humels. 

On je do sada sa Borusijom osvojio dve titule u Bundesligi, a 2013. je sa ovim klubom igrao finale Ligu šampiona u kojem je poražen od Bajerna. 

– Kada smo 2012. godine osvojili drugu uzastopnu titulu u Bundesligi, svako od nas je mogao da bira klub u koji će da ide. Tada sam odlučio da ostanem, jer je Borusija zaista poseban klub naveo je Humels.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter