0
Evrokupovi

KOLAROV NAVIJAČIMA SITIJA: Morate da budete mnogo glasniji!

Objavljeno: 29.09.14 u 18:12

Bez pardona! Aleksandar Kolarov je poručio navijačima Mančester Sitija da slabo navijaju i pozvao pristalice engleskog kluba da igračima daju bolju podršku, uoči sutrašnjeg okršaja Mančester Sitija i Rome u drugom kolu Lige šampiona na Etihadu.

Aleksandar-Kolarov

– U utakmici poput ove, naši navijači moraju da se više potrude i da nam priušte osećaj da igramo kod kuće. Oni par minuta budu dobri i glasni, ali onda se utišaju. Odigrali smo mnogo mečeva u Evropi i videli kako se ponašaju navijači drugih klubova. Nadamo se da će se i naši navijači tako ponašati protiv Rome, jer sutrašnji meč nam je veoma važan. Potrebna nam je jača podrška na našem stadionu. Kada igramo u gostima, naši fanovi nam pružaju sjajnu podršku i po tome su među najboljima. Ali, na domaćim mečevima su, po mom mišeljenu, previše tihi- istakao je Koalrov

Navijači Sitija treba da budu glasni kao u nedavnom meču protiv Čelsija.
– Tokom meča, mi igrači se trudimo da ostanemo fokusirani na teren, ali u meču protiv Čelsija posle isključenja Zabalete navijači su pet minuta pravili fantastičnu atmosferu. Naša publika je obično tiha, ali je u tom momentu bila neverovatna, a mi smo reagovali na njihopvu podršku i izjednačili.

Kolarov podseća da će Mančester Siti poslednji meč u grupi odigrati protiv Rome u gostima 10. decembra. Kao igrač koji je nosio dres Lacija, zna šta ga čeka na Olimpiku.
– Osetićemo gde smo došli, čak i pre nego što počne meč. Osetićemo to na aerodromu, u hotelu, svuda… Na tribinama će biti 80.000 ljudi koji će dati sve od sebe.

O sutrašnjem meču protiv Rome na Etihadu, Kolarov kaže:
– Doći će maksimalno spremni sa namerom da osvoje bodove. Odgovara im i remi. Oni su tim koji voli da igra fudbal i to je dobro. Ako želimo da uradimo nešto veliko, moramo da igramo bolje protiv velikih timova. Mnogo toga zavisi od sutrašnjeg meča. Dve utakmice protiv Rome bi mogle da budu odlučujuće i nadam se da ćemo ih pobediti- zaključuje Kolarov.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter