0
Evropske lige

MACARI BRANI VIDIĆA I TIM: Umorni su… Preuzimam odgovornost za poraz

Objavljeno: 28.09.14 u 19:14

Trener Intera Valter Macari preuzeo je na sebe odgovornost za težak poraz od Kaljarija, te istakao da su Nemanj Vidić i saigrači odigrali slabo zbog umora. Nerazuri su još u prvom poluvremenu gubili sa 4:1, a ni rano isključenje Juta Nagatomoa ne može da bude opravdanje za očajnu partiju.

Serija A

 

– Kaljari je bio žestok na lopti, nismo mogli bez dovoljno svežine da nametnemo naš stil igre. Iskusniji tim bi znao da kontroliše situaciju nakon isključenja jednog igrača, čekao bi drugo poluvreme, a ne primio četiri gola u prvom. Nemoguće je tada prokrenuti stvari. Ovo je lekcija za igrače koji će naučiti iz ovoga, to sam im već rekao – dodao je Macari.

Nemanja Vidić je u samo pet kola skrivio dva penala, u nedelju ga je izvukao Samir Handanović, ali je odbrana ipak odigrala očajno. Nikako da se Vidić prilagodi…

– On je jedan od tih igrača koje sam previše koristio. On je snažan, vođa, pa nisam želeo da ga odmaram, ali je bio umoran pa je zato i odigrao ispod nivoa. Preuzimam odgovornost za to, morao sam da napravim više izmena u timu i shvatim da postoje igrači koji ne mogu da igraju tri, četiri utakmice u nizu – objasnio je trener Intera.

Inter je četvrti u Seriji A sa osam bodova, sedam manje od lidera Juventusa i Rome, a u sledećem kolu ga očekuje novi težak zadatak, gostuje Fiorentini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter