1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ODRASTAO U ZVEZDI, TRENIRA SA PARTIZANOM: Crno-beli dobijaju neočekivano pojačanje?

Objavljeno: 26.09.14 u 23:55

Nikola Vuajdinović je bio želja trenera Marka Nikolića još tokom leta, ali se tada nisu poklopile sve kockice pa je iskusni defanzivac krenuo dalje u potragu za novim angažmanom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, kako nekadašnji omladinac Crvene zvezde nije uspeo da pronađe klub koji je zadovoljio njegove prohteve Vujadinović se vratio u Beograd i trenutno trenira sa crno-belima, a s obzirom da je slobodan igrač ne bi bilo iznenađenje i da nekoliko meseci nakon prvog drugi pokušaj saradnje bude rešen na obostrano zadovoljstvo.

Jasno je da obostrana želja postoji pa preostaje smo još da se usaglase finansijski detalji koji su i u prvi mah bila nepremostiva prepreka. Kako će crno-bele tokom zime verovatno napustiti Vojislav Stanković, kojem ističe ugovor, ostaće upražnjeno mesto na poziciji centarhalfa koje bi mogao da popuni upravo nekadašnji igrač Udinezea, Aberdina, Šturma, Uniree i sofijskog CSKA. Na ovim prostorima Vujadinović je igrao za Zetu, Rad, Radnički iz Pirota, i ivanjički Javor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Sta je sa naslovom? Ta zvezda mu nikad nije dala priliku da debituje za prvi tim i sad je on veliko zvezdino dete …ccc

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter