0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ I RAJKOVIĆ SLOŽNI: Nećemo da dozvolimo da nas Pazarci iznenade!

Objavljeno: 20.09.14 u 10:38

Crvena zvezda mora da arhivira dešavanja u Kruševcu i ako želi da zadrži trku sa Partizanom, da se još danas vrati na pobednički kolosek i savlada Novi Pazar (18.00). Mladi golman Predrag Rajković želi da produži nesavladivost, jer gol nije primio punih 477 minuta.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Novi Pazar je neugodna ekipa, sa nekoliko dobrih pojedinaca. Sve zavisi od nas, maksimalno koncentrisani i agresivni možemo do očekivanog. Verujem u veliku podršku navijača, da nam budu 12. igrač – kaže Rajković, koji će morati da zadrži mrežu mirnom barem na još četiri utakmice kako bi ponovio dostignuća Bobana Bajkovića i Zvonka Milojevića.

Trener Nenad Lalatović respektuje Novopazarce.

– Svaki sledeći protivnik je za nas najteži. Dolazi nam u goste ekipa koja je promenila trenera, u takvim situacija se obično dignu. Predvodiće ih gospodin Izet Ljajić, koga jako cenim, zaslužio je šansu da bude trener Novog Pazara. Iskusni su, znaju da igraju na rezultat, doći će ovde da pokušaju da nas iznenade. Sigurno im to nećemo dozvoliti.

Izet Ljajić je uvek tu kada je teško, pa i sada posle dva uzastopna poraza i smene trenera Dragija Kanatlarovskog.

– Pristupamo kao da igramo protiv Lučana, svi mečevi su jednako važni. Iako su ovo najlakše utakmice, ne mislim da nemamo šta da izgubimo. Možemo i utakmicu, i bodove. Obećavam lavovsku borbu, srčanost, želju i htenje, igrači imaju znanje, pa se nadam povoljnom rezultatu.

Crvena Zvezda – Novi Pazar 18.00 (TV Prva)

Stadion Crvene zvezde. Sudija: Srđan Obradović. Pomoćnici: Srđan Milutinović, Milan Minić.
CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović, Kovačević, Lazović, Savićević, Bosančić, Pečnik, Rakić.
NOVI PAZAR: Budaković, Đorđević, Vuković, Tintor, Udovičić, Ragipović, Obrovac, Pavlović, Rusmir, Kecap, Hadžibulić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter