0
Domaći fudbal

JSL: Zvezda gosti Pazarce, Partizan u nedelju putuje u Kragujevac

Objavljeno: 20.09.14 u 08:48

Ovog vikenda igra se šesto kolo Superliga Srbije. Šampion Crven azvezda će danas od 18.00 sati da ugosti Novi Pazar, dok će Partizan sutra na megdan kragujevačkom Radničkom (16.00). Pobedom bi zadržao prvo mesto na tabeli, a u utakmicu ulaze posle sjajnog izdanja u meču sa Totenhemom u Ligi Evrope (0:0).

JSL logo

Zvezda želi dobar rezultat protiv Novog Pazara, kako bi ostali u trci sa Partizanom. U prošlom kolu odigrala je bez golova u Kruševcu, a Novi Pazar je izgubio na svom terenu od Mladosti sa 1:2. Posle tog poraza Novi Pazar je otpustio trenera Dragija Kanatlarovskog. Crveno-beli su drugi na tabeli sa 13 bodova, a Novi Pazar je u grupi ekipa koje su osvojile po sedam bodova i zauzima deveto mesto.

Fudbaleri Vojvodine u subotu od 19 časova na svom stadionu igraju protiv Spartaka i pokušaće da pobede kako bi se zadržali u vrhu tabele. Novosađani su u prošlom kolu pobedili Radnički iz Niša sa 3:0, a Spartak je pobedio Jagodinu sa 2:0. Ekipe zauzimaju treće i četvrto mesto na tabeli, Vojvodina ima 12 bodova, a subotički klub dva manje.

Čukarički na svom terenu u subotu od 19 časova igra protiv Donjeg Srema. Jagodina takođe u subotu od 16 časova na svom terenu igra protiv Napretka, a Mladost u isto vreme u Lučanima protiv Borca.

U prvih pet kola bodove nisu osvojili Radnički iz Niša i Voždovac, a igraće protiv ekipa iz sredine tabele. Radnički od 16 časova na svom terenu igra protiv Rada, a Voždovac sat vremena ranije u „malom“ gradskom derbiju igra na gostovanju protiv OFK Beograda.

Vicešampion je jedina ekipa u Superligi koja je u prvih pet kola ostvarila svih pet pobeda i prvi je na tabeli, dok Radnički zauzima 12. mesto sa četiri boda. Ekipa Marka Nikolića je u prošlom kolu pobedila Čukarički sa 4:2, dok je Radnički u Beogradu pobedio Voždovac sa 1:0.

Parovi šestog kola Superlige Srbije:

Subota:
OFK Beograd – Voždovac (15.00)
Jagodina – Napredak (16.00)
Mladost – Borac (16.00)
Radnički (N) – Rad (16.00)
Crvena zvezda – Novi Pazar (18.00)
Čukarički – Donji Srem (19.00)
Vojvodina – Spartak (19.00)

Nedelja:
Radnički (KG) – Partizan (16.00)

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter