0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA UOČI NOVOG PAZARA: Oprezno posle Kruševca…

Objavljeno: 19.09.14 u 12:51

Crvena zvezda u subotu od 18.00 časova u okviru šestog kola Jelen Superlige dočekuje Novi Pazar. U taboru crveno-belih maksimalno koncentrisani dočekuju ovaj meč, budući da su prošlog vikenda uzeli samo bod u Kruševcu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Nenad Lalatović ističe težinu ovog meča.

– Nama je kao i uvek svaka sledeća utakmica najteža. Novi Pazar je promenio trenera, a samim tim ekipa se digne kada se promeni šef struke. Znamo da oni dolaze da se dobro pokažu i da bi da voleli nas dobiju. Mi to ne smemo da dopustimo, naročito posle prošle utakmice u Kruševcu, koja nam je bila najgora od starta prvenstva.

Lalatović se osvrnuo i na dešavanja tokom meča sa Napretkom, ali i onim što se dešavalo posle toga.

– U našem fudbalu je sve moguće, pa tako i to da vas neko tokom cele utakmice vređa. Kada nam nije bio dosuđen penal, okrenuo sam se ka svojoj klupi i rekao: ‘Da li je moguće da nam ovo nisu svirali ?’, a čovek iz publike, koji se bukvalno zalepio za našu klupu me je pljunuo po licu. Da ne govorim da su mi i decu vređali. Znao sam da neću imati baš prijatan doček u Kruševcu, ali nisam očekivao da će biti toliko gadno. Nikoga nisam vređao, zaista je bruka da se tako sudi klubu koji je bio najveći ne samo u Srbiji nego i u bivšoj Jugoslaviji. To opet nije i ne treba da bude opravdanje za našu lošu igru.

Kažnjeni ste sa 200.000 dinara.

– To je prevelika kazna, ali najbitnije je da mogu da vodim tim – zaključio je Lalatović

Rivala respektuje i mladi golman Predrag Rajković.

– Dolazi nam nezgodna ekipa, sa iskusnim pojedincima, ali mi od početka treba da igramo agresivno. Od nas se uvek očekuje pobeda, pogotovo na Marakani.

U dosadašnih pet kola Rajković je nesavladan, a ovo mu je prva sezona kao standardnom golamanu crveno-belih. Blizu je rekorda…

– Naravno da bih voleo da prestignem i postavim rekord. Trudiću se, radiću vredno, ali ne može ništa da se zna unapred – kaže Rajković.

Rekord drži Zvonko Milojević, koji 890 minuta nije primio gol. Ako do derbija ne primi gol, Rajković će prestići taj rekord.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter