0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FSS: Lalatović kažnjen sa 200.000 i tri meča zabrane vršenja funkcije, postupak protiv Terzića

Objavljeno: 18.09.14 u 16:48

Sednica Disciplinske komisije FS Srbije, kojom je predsedavao Slobodan Pajović, predsednik komisije, održana je danas. Razmatrane su nepravilnosti iz petog kola Jelen Super lige. Trener Zvezde Nenad lalatović kažnjen je sa 200.000 dinara i tri meča zabrane vršenja dužnosti, a pokrenut je i disciplinski postupak protiv Zvezdana Terzića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Donete su odluke koje se odnose na sledeće disciplinske mere:

Zbog nesportskog ponašanja i isključenja u meču protiv FK Napredak u Kruševcu, trener FK Crvena zvezda Nenad Lalatović kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 200.000 dinara i tri utakmice zabrane vršenja funkcije trenera, u prvenstvenom i kup takmičenju, i to uslovno na jednu godinu.

Pokrenut je i disciplinski postupak protiv Zvezdana Terzića, v.d. generalniog sekretara FK Crvena zvzda, zbog neovlašćenog ulaska u sudijsku svlačionicu posle utakmice. Zatražene su i pisane izjave od FK Napredak i FK Crvena zvezda zbog unošenja pirotehnike na stadion, a od FK Crvena zvezda i dodatna izjava zbog sukoba njenih navijača sa pripadnicima žandarmerije.

Novčane kazne izrečene su i FK Radnički 1923 (20.000 dinara) zbog pet opomena u meču protiv FK Voždovac i FK Čukarički (22.000, drugi put), takođe zbog pet opomena u meču protiv FK Partizan. Zatražena je i izjava od FK Partizan zbog unošenja pirotehnike na stadion.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter