0
Fudbal

I TO SE DEŠAVA: Huligani utrčali na teren i skinuli igrača na sred meča!

Objavljeno: 12.09.14 u 10:21

Neverovatan događaj odigrao se juče u argentinskoj četvrtoj ligi, kada su trojica huligana, nezadovoljni igrom svojih ljubimaca, uleteli na teren i do gole kože skinuli jednog fudbalera.

Huligani-Skidaju-Igraca

Birazan događaj viđen je na meču između Deportivo Italijana sa San Karlosom u četvrtoj ligi Argentine, a bez dresa i garderobe ostao je igrač Deportiva.

Kako pišu argentinski mediji, navijači su u 60. minutu utakmice uleteli u teren i Elijasu Di Bjasiju skinuli dres i šorts, u trenutku kada je njegova ekipa gubila 3:0.

– Na početku sam pokušao da se odbranim od njih, ali bilo ih je trojica. Nisam mogao ništa da učinim – rekao je Di Bjasi.

Niko od huligana nije uhapšen, a nekoliko stotina navijača prisutnih na tribinama sjajno se zabavljalo gledajući ovaj nesvakidašnji događaj.

Nakon toga sudija je prekinuo susret na nekoliko minuta, pošto je Di Bjasi ostao go, pa je morala da mu se donese rezervna uniforma što je na kraju i učinjeno.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter