0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEPE VESTI ZA CRNO-BELE: Lukač se oporavio od povrede, Brašanac stiže u Beograd

Objavljeno: 10.09.14 u 11:12

Fudbalski tim aktuelnih vicešampiona Srbije, Partizana, u poslednjih nedelju dana desetkovan je povredama nekolicine igrača.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, na listi povređenih našla su se čak trojica fudbalera crno-belih. Najpre je peh doživeo Darko Brašanac, a odmah za njim kao na traci zaređale su se povrede golmana Milana Lukača i štopera Ostojića.

Ipak, nakon nekoliiko dana, situacija u Humskoj deluje za nijnasu povoljnije. Golman Milan Lukač oporavio se od povrede i čuvaće mrežu na predstojećoj prvenstvenoj utakmici JSL, koju će Partizan u subotu u 19:30 sati u Humskoj odigrati sa Čukaričkim.

– Uradili smo ultrazvuk, povreda zadnje lože je lakše prirode – kazao je doktor Ilija Rosić, zadužen za zdravlje fudbalera Partizana za Sportski žurnal.

Lukač je tokom svoje karijere, inače, branio za Čukarički dve godine, od 2007. do 2009, upisavši 24 zvanične utakmice. Pored lepih vesti o Lukaču, iz Humske danas stiže još jedna informacija koja bi Grobarima trebala da obezbedi brigu manje.

Naime, vezni fudbaler crno-belih, Darko Brašanac, danas će doputovati u Beograd iz Italije, gde se, do nedavno, nalazio u italijanskoj bolnici.  Kao što je poznato, Brašanac se povredio na meču mlade selekcije sa Italijom.

– Brašanac se danas iz Peskare vraća u Srbiji. Slomljeno mu je rebro i ima vazduh u plućima. Baš kao i Milošu Ostojiću (naprsla tibija), sledi mu šestonedeljni oporavak – podvukao je Ilija Rosić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter