0
Domaći fudbal

KRUŠEVLJANI ODLUČILI: Delijama 2.500 ulaznica

Objavljeno: 09.09.14 u 20:11

Utakmica 5. kola Jelen Superlige u kojoj će kruševački Napredak pod Bagdalom dočekati aktuelnog prvaka Srbije – Crvenu zvezde proglašena je za meč visokog rizika pa su već sada preuzete sve mere da ne dođe do bilo kakvih incidenara.

delije__01

Domaćin je odredio da celu južnu tribinu odnosno čak 2.500 ulaznica prepusti gostujućim navijačima koji će na taj način biti odvojeni od ostatka publike.

– Utakmica je proglašena za visokorizičnu, pa je kapacitet stadiona smanjen, a u prodaju će od četvrtka biti pušteno 9.000 karata. Cena ulaznica za severnu tribinu je 100, za južnu i istočnu po 400, ulaz na zapad 1 košta 500, a zapad2 600 dinara. Vlasnici sezonskih karata za južnu tribinu, mogu da uđu na severnu. Inače, Zvezdinim navijačima je omogućeno da kupe karte i u Beogradu. Poslali smo na Marakanu 2.500 ulaznica za južnu tribinu, otkrio je direktor Napretka Vladimir Arsić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter