2
Fudbal

FOTO:STARSPORT

IZLAZI NA MEGDAN PARTIZANU: Nastasić protiv crno-belih?

Objavljeno: 01.09.14 u 19:21

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini jasno je rekao Matiji Nastasiću da za njega trenutno nema mesta u njegovom timu i da bi najbolje bilo da potraži novi klub.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpski reprezentativac je odbio da ode na pozajmicu u Vest Hem i Everton koji su bili zainteresovani za nejga smatrajući da to nisu klubovi koji zaslužuju njega u timu odnosno čekajući da se jave Arsenal i Totenhem koji su ranije pokazivali interesovanje.

Ukoliko baš Totenhem odluči da u smiraj prelaznog roka dovede Nastasića u svoje redove mladi defanzivac bi već za dve nedelje mogao da igra protiv svog matičnog kluba pošto je poznato da je ponikao u redovima Partizana protiv kojeg londonski klub igra u prvom kolu Lige Evrope 18. septembra.

Pored navedenih klubova za Nastasića su navodno zainteresovani još i italijanski klubovi Juventus, Napoli i Roma koji bi ga vrlo rado videli u svom timu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Какав ментол од дечка,па није му место у Ситију,не разумем,шта чека ? да га зову Барса или Реал…дечко иди у Чукарички и немој много да дишпр !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter