0
Evropske lige

Tores: Srećan sam što ću igrati za klub kakav je Milan

Objavljeno: 31.08.14 u 09:40

Novi napadač Milana, Fernando Tores, izjavio je da je srećan što će imati prilike da zaigra za klub istorijom bogat poput crveno-crnih.

Fernando Tores

– Srećam što stižem u Milano. Jedva čekam da završim sa lekarskim pregledom, upoznam saigrače i navijače. Spreman sam za ovu novu avanturu. Razgovarao sam sa Inzagijem i presrećan sam što ću raditi sa trenerom kakav je on. On je bio sjajan golgeter i definitivno vrlo dobro zna kakva je uloga napadača. Siguran sam da me nauči mnogo i da mi pomogne – istakao je Tores.

Ekipa Milana je prošle sezone završila na poražavajućem 8. mestu na tabeli Serije A, a Tores veruje da će moći da pomogne klubu da se vrati na stare staze uspeha:

– Kada igrate za Milan, uvek postoje velika očekivanja. Posle teške sezone, svi igrači i navijači žele da se vrate u Ligu šampiona i da se bore za trofeje. Biće to lep izazov, da pokušamo da budemo među najbolja tri u ligi i da dođemo do šanse da igramo Ligu šampiona naredne sezone. Ali, zašto ne bismo pokušali da osvojimo nešto ove godine? Očekujem sjajnu sezonu, iako igranje za Milan nije lako. Ovo je velika čast i privilegija, daću sve od sebe da pomognem timu – naglasio je Tores.

Igrajući za londonske plavce, popularni El Ninjo je na 110 utakmica u Premijer ligi postigao 20 golova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter