1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Avramovski: Zvezdina desetka je ogromna čast

Objavljeno: 31.08.14 u 11:43

Ekipa Crvene zvezde juče je pobedila Spartak iz Subotice na Marakani rezultatom 1:0 i na taj način je stigla do najboljeg starta u istoriji kluba.

Danijel Avramovski - Zvezda VS Spartak

Jedini pogodak na meču bio je delo novajlije u timu iz Ljutice Bogdana, Makedonca Danijela Avramovskog, koji je na debiju upisao prvenac u dresu crveno-belog tima. Sasvim sigurno, bolji debi nije mogao ni da sanja.

– Nisam mogao da poželim lepši debi. Utakmica je bila veoma teška, protivnik se tokom čitavog susreta grčevito branio sa deset igrača. Zbog toga pogodak dobija dodatno na značaju. Nadam se da će ih biti još dosta. Preda mnom i pred čitavom ekipom je puno rada kako bismo nastavili pobednički niz – kazao je Avramovski.

Zanimljivo, makedonski internacionalac je pred start duela sa subotičkim timom zadužio dres sa brojem 10 na leđima kojeg je, sve do sada, nosio doskorašnji kapiten crveno-belih Nenad Milijaš.

Avramovski ne krije da je ponosan što je dobio Zvezdin dres sa brojem 10 kojeg su, kroz istoriju, nosili velikani kluba s Marakane poput Dejana Stankovića, Dragana Stojkovića Piksija ili Dejana Savićevića

– Velika je čast, ali još veća odgovornost preuzeti kapitenovu desetku na leđa. Nepotrebno je govoriti o njegovim ljudskim i igračkim kvalitetima. Verujem da ću svojim igrama biti njegov dostojan naslednik – podvukao je Avramovski.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Jeste velika cast ,ali nisi ti zasluzio da je poneses.. Mladi Ristic je po igri dosta slicniji Milijasu i vise je zasluzio desetku od Avramovskog. Velika greska kluba.. Zasto Makedonac koji je juce dosao u Zvezdu odmah preuzima desetku,a neko ko svim srcem igra u Zvezdi od mladjih kategorija nosi neki znj broj .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter