0
Evropske lige

Tores na kraju ipak u Milanu

Objavljeno: 29.08.14 u 22:12

Španski reprezentativac Fernando Tores prešao je u italijanski Milan na dvogodišnju pozajmicu, saopštio je „njegov“ matični klub, Čelsi.

Fernando Tores

Tokom prethodnih dana spekulisalo se da je Tores na pragu odlaska na „San Siro„, međutim, ta vest je ubrzo demantovana. Kao glavni razlog nedolaska Toresa u tabor italijanskog giganta isticano je nezadovoljstvo ovog igrača platom koja mu je tamo ponuđena.

Međutim, dve strane su ipak pronašle zajednički jezik, pa će Tores, kao pozajmljen igrač, u naredne dve sezone braniti boje roso-nera.

Kako se navodi na sajtu Čelsija, uprave navedenih timova postigle su dogovor o dvogodišnjoj pozajmici, a transfer će biti realizovan kada 30-godišnji napadač prođe lekarske preglede i dogovori se s Milanom o ličnim uslovima.

Tores je na Stanford Bridž stigao 2011. godine iz Liverpula, ali je usled prečestih golgeterskih postova i pada forme izgubio mesto u startnih 11 ovog kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter