0
Evropske lige

Ćabi Alonso Real zamenio Bajernom

Objavljeno: 29.08.14 u 13:58

 

Dosadašnji igrač Real Madrida Ćabi Alonso i zvanično je prešao u redove šampiona Nemačke Bajerna iz Mihneha. Tridesetdvogodišnji Alonso potpisao je ugovor na dve godine, dok će aktuelnom prvaku Evrope pripasti deset miliona evra.

Alonso

„Dosta sam razmišljao i pokušao sam da budem iskren prema sebi i prema klubu i mislim da sam na kraju doneo razumnu odluku, iako najtežu u mom životu“, izjavio je Ćabi Alonso i pritom se zahvalio Florentinu Perezu i svim trenerima jer su imali poverenje u njega.

Defanzivni vezista je pre samo dva dana najavio povlačenje iz reprezentativnog fudbala. Klub i trener Karlo Anćeloti želeli da ostane na Bernabeu, ali…

„Osećao sam da se jedan ciklus završio, da mi je potrebna nova motivacija. Uveren sam da je ovo bio najbolji momenat za rastanak“, rekao je dugogodišnji španski reprezentativac.

Za Crvenu furiju odigrao je 114 utakmica i bio deo tima koji je dominirao planetom i osvojio dva Eura i Mundijal u Južnoj Africi.

„Od kad sam stigao na Bernabeu navijači su učinili da se osećam kao kod kuće i iako od danas nisam više član kluba zauvek ću ostati član Realove porodice.“, završio je Ćabi Alonso.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter