1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezdini rezervisti pobedili Kolubaru: „Makazice“ Despotovića, odlični Mbođ

Objavljeno: 25.08.14 u 21:55

Kao po navici fudbaleri Crvene zvezde su u ponedeljak odigrali prijateljski meč u kome su šansu dobili igrači koji nisu igrali derbi u Novom Sadu. Izabranici trenera Nenada Lalatovića savladali su Kolubaru sa 2:0.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Odličnu partiju pružili su senegalski štoper Mbođ, kao i mladi napadač Luka Jović, ali krenimo redom. Crvena zvezda je protiv „rudara“ povela u 18. minutu posle centaršuta Gavrića i fantastičnih „makazica“ Despotovića. Bivši napadač Spartaka i Lokerena je sjajno primio loptu,a onda poput najvećih fudbalskih majstora savladao golmana Kolubare Matića. Do kraja prvog poluvremena važno pomena je bilo to da je Nenad Lalatović zbog loše igre sa terena izveo potpuno nespremnog Miloša Bosančića.

U nastavku utakmice Crvena zvezda je postigla još jedan pogodak. Posle kornera najviši u skoku bio je Mbođ, koji je loptu glavom spustio do Jovića, a „novi Falkao“ je „spakovao“ u mrežu. Senegalac je pred kraj meča još jednom asistirao do Jovića, ali je ovaj bio neprecizan.

Crvena zvezda je utakmicu protiv Kolubare odigrala u sastavu Kahriman, P. Đoređević, Planić, Jovanović, Antić, Gogić, Avramovski, Karaklajić, Bosančić, Gavrić, Despotović, dok su u igru ušli još Trkulja, Jokić, Mbođ, N. Đorđević i Jović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Koji pacijent moras da budes da uporno guras kilavog i nespremnog Bosancica umesto malog Grujca!! Grujicu,ako ne lazu novine,odlazi u Spaniju brate moj!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter